Daluwa
HOME GEMAK VAN PAYROLL daluwa WERKGEVER WERKNEMER FORMULIEREN CONTACT
             

Werknemer

Payrolling voor werknemers

Steeds meer bedrijven kiezen voor de voordelen van payrolling. Toch staan veel mensen nog wantrouwend tegenover payrolling. Niet nodig. Integendeel! Payrolling levert juist een grote bijdrage aan behoud van werkgelegenheid en veel mensen vinden via payrolling een vaste baan bij een bedrijf. Voor werkgevers is de drempel om via payrolling mensen aan te trekken veel lager. Zij zullen eerder hiertoe overgaan. Dat is beter voor ons allemaal. Bovendien is payrolling inmiddels een volwassen bedrijfstak en gelden er ook regels om de positie van werknemers te beschermen. Payrolling? Doen!!         

Liever een vaste baan?

De tijd dat iemand zijn hele arbeidzame leven bij dezelfde werkgever blijft ligt allang achter ons. Ook om dat steeds meer mensen van tijd tot tijd toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Payrolling is de brug tussen vast en flexibel werk. Veel mensen vinden via payrolling een vaste baan. Anderen vinden het juist prettig om steeds in een andere omgeving te werken.

Welk werk kan ik doen via payrolling?

Eigenlijk maakt dit niet uit. Payrolling wordt ingezet, zowel voor productiewerk, administratief werk, maar ook voor academici. Denk maar eens aan advocaten en boekhouders bijvoorbeeld. Payrolling is een volwassen bedrijfstak en geldt als dé oplossing voor professionele inzet van personeel in elke branche.

Bouw ik ook pensioen op?

Jazeker. Opbouw van pensioen is een verplicht onderdeel. Als payroller bouwt u via StiPP (Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten) ook pensioen op.
Ook vakantiegeld en vakantiedagen zijn goed geregeld.  Bovendien draagt Daluwa zorg voor een correcte en tijdige betaling van uw loon.

Neem nu contact op voor meer informatie.

Over Daluwa

Daluwa Payroll is uw partner in flexibele personeelsoplossingen. U kunt bij ons terecht voor:
- Payrolling
- Werving & Selectie
- Pre-selectie van sollicitanten
- Oplossingen voor al uw HR problemen

Kortom voor zowel tijdelijke als duurzame personeelsvoorzieningen bent u bij Daluwa in goede handen. Daarbij onderscheidt Daluwa zich in in deze markt door een uiterst correcte en vlotte afwikkeling richting opdrachtgever én richting werknemer. Dat motiveert en leidt tot betere prestaties!

PRORISC

PRORISC is een partner van Daluwa Payroll en een full-service kantoor gericht op de zakelijke markt. Wij zijn professionals op het gebied van risicobeheer, bedrijfsverzekeringen en hypotheken. Daarnaast zijn wij dienstverlener op het gebied van bedrijfs-administraties, salarisverwerking, fiscaal advies en financieel management.

Bezoek onze website voor meer informatie:
http://www.prorisc.nl/