Daluwa
HOME GEMAK VAN PAYROLL daluwa WERKGEVER WERKNEMER FORMULIEREN CONTACT
             

Gemak van payroll

Bespaar tijd en risico door payrolling

Minder zorgen én minder kosten? Dat kan met payrolling via Daluwa! Uw ondernemersgeest en uw personeel zijn de kracht van uw bedrijf. Helaas komen bij personeelszaken ook een hoop (administratieve) verplichtingen kijken. Juist daar is Daluwa goed in. Daluwa treedt op als juridisch werkgever en neemt daarmee veel administratieve ballast en risico bij u weg. Kortom, u het bedrijf en uw klanten, wij de personeelszorg.

Is payrolling duur?

Nee. Uiteindelijk bent u met payrolling voordeliger uit. Dat komt, omdat u de tijd die u kwijt bent met administratie en loonverwerking nu aan andere zaken kunt besteden. Bovendien kan Daluwa veel vragen op het gebied van sociale zekerheid, pensioen, ziekte en veel zaken die een werknemer bezig houden, goed (namens u) beantwoorden. Tot slot bent u met payrolling veel flexibeler voor wat betreft uw personeelsomvang en zit u niet vast aan relatief hoge kosten bij ontslag. Payroll via Daluwa is dus gemakkelijk, flexibel en voordelig!

Waarom Daluwa?

Payroll bedrijven zijn er in vele soorten. Goede service en nakomen van afspraken is prioriteit bij Daluwa. Ontevreden personeel is veel minder productief en niet goed voor de sfeer binnen uw bedrijf. Daluwa neemt u en uw personeel serieus en betaalt volledig en op tijd. Dat schept vertrouwen, maar levert vooral meerwaarde op voor uw bedrijf. Daar draait het om.

Kan ik de overstap naar payrolling maken?

Ja, dat kan zeker. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en voordelen van payrolling voor uw bedrijf? Maak dan een vrijblijvende afspraak en wij bekijken met u de mogelijkheden. Ook indien u al van payroll gebruik maakt, maar niet tevreden bent over u huidige payroller, neem dan gerust contact met ons op. Zoekt u personeel, maar ziet u op tegen het selecteren van de meest geschikte kandidaat? Laat Daluwa voor u de voorselectie maken.

Neem nu contact op voor meer informatie.

Over Daluwa

Daluwa Payroll is uw partner in flexibele personeelsoplossingen. U kunt bij ons terecht voor:
- Payrolling
- Werving & Selectie
- Pre-selectie van sollicitanten
- Oplossingen voor al uw HR problemen

Kortom voor zowel tijdelijke als duurzame personeelsvoorzieningen bent u bij Daluwa in goede handen. Daarbij onderscheidt Daluwa zich in in deze markt door een uiterst correcte en vlotte afwikkeling richting opdrachtgever én richting werknemer. Dat motiveert en leidt tot betere prestaties!

PRORISC

PRORISC is een partner van Daluwa Payroll en een full-service kantoor gericht op de zakelijke markt. Wij zijn professionals op het gebied van risicobeheer, bedrijfsverzekeringen en hypotheken. Daarnaast zijn wij dienstverlener op het gebied van bedrijfs-administraties, salarisverwerking, fiscaal advies en financieel management.

Bezoek onze website voor meer informatie:
http://www.prorisc.nl/