Daluwa
HOME GEMAK VAN PAYROLL daluwa WERKGEVER WERKNEMER FORMULIEREN CONTACT
             

Daluwa

Daluwa personeelsdiensten

Daluwa is geen onbekende als het gaat om personeelsdiensten. Al bijna 15 jaren is Daluwa B.V.  actief  met het verzorgen van salarisadministratie en human-resources services in de meest brede zin, voor internationale opdrachtgevers. Op verzoek van opdrachtgevers is Daluwa nu ook actief met payrolling. Al klinkt dit laatste ook internationaal, payrolling is juist het uit handen nemen van administratieve én juridische werkgeverslasten voor Nederlandse bedrijven.

Gevestigde naam

Daluwa is dus zeker geen nieuwkomer, zoals er zo velen zijn in deze branche. Daluwa heeft een naam te verliezen. Daluwa maakt er daarom werk van om afspraken na te komen. Zowel met werkgevers als ook met werknemers. Dat lijkt heel normaal, maar in de praktijk blijkt dit niet altijd vanzelfsprekend.

Daluwa neemt uw bedrijf serieus. Ook al nemen wij u het juridisch werkgeverschap uit handen en kunt u zich volledig richten op uw bedrijf, wij weten als geen ander hoe belangrijk tevreden personeel voor uw bedrijf is. Wij betalen personeel op tijd en volledig. Daar kunt u van op aan.

Daluwa doet meer

Zoals bij zoveel diensten, zit de kracht niet in de soort dienst, maar in de uitvoering ervan. Daluwa zet net dat stapje extra. Maakt u al gebruik van payrolling, maar bent u niet helemaal tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening van uw huidige payroller, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.
Wij zullen u niet teleurstellen.

Neem nu contact op voor meer informatie.

Over Daluwa

Daluwa Payroll is uw partner in flexibele personeelsoplossingen. U kunt bij ons terecht voor:
- Payrolling
- Werving & Selectie
- Pre-selectie van sollicitanten
- Oplossingen voor al uw HR problemen

Kortom voor zowel tijdelijke als duurzame personeelsvoorzieningen bent u bij Daluwa in goede handen. Daarbij onderscheidt Daluwa zich in in deze markt door een uiterst correcte en vlotte afwikkeling richting opdrachtgever én richting werknemer. Dat motiveert en leidt tot betere prestaties!

PRORISC

PRORISC is een partner van Daluwa Payroll en een full-service kantoor gericht op de zakelijke markt. Wij zijn professionals op het gebied van risicobeheer, bedrijfsverzekeringen en hypotheken. Daarnaast zijn wij dienstverlener op het gebied van bedrijfs-administraties, salarisverwerking, fiscaal advies en financieel management.

Bezoek onze website voor meer informatie:
http://www.prorisc.nl/